Juiceplus - enkel väg till god hälsa!

Det bästa för dig och din familj

Jag började äta Juice Plus för mer än 1 år sedan och för mig visade det i alla fall vara det bästa valet. Jag har fått mycket mer energi och ork, min hud och mitt hår har fått bättre struktur, mina munsår har försvunnit och jag står emot förkylningar bättre. Det är ingen rocket science utan bara frukt, grönsaker och bär - raw food i en kapsel.

Juice Plus är så mycket mer än en produkt som innehåller vitaminer och mineraler, eftersom den bygger på naturliga och näringsrika ingredienser baserade på frukt, grönsaker och bär. Dessa bearbetas mycket omsorgsfullt till högkoncentrerade frukt-, grönsaks- och bärpulver och andra noggrant utvalda ingredienser som ingår i Juice PLUS+® Kapslar, Soft Chewables och Complete.

På så sätt tillhandahåller Juice PLUS+® vitaminer, mineraler och spårämnen som finns naturligt i färsk frukt, grönsaker och bär.

De olika näringsämnena i Juice PLUS+® samverkar och kompletterar varandra perfekt. Laboratorieanalyser och vetenskapliga studier har konstaterat att Juice PLUS+® har en imponerande uppsättning viktiga substanser som kroppen absorberar och tillgodogör sig extremt väl.

För mer information eller beställning gå till min Juice Plus hemsida eller ring mig direkt på 073-80 44 219.

 

En artikel i Hälsa nr 10, 2014 förklarar vikten av att äta frukt, grönsaker och bär när de är solmogna och precis har blivit skördade. Det är inte lätt att hitta detta i dagens affärer, det är här Juice Plus kommer in.