Om Helena

Jag är en kreativ och mångsysslande mamma, som på "sidan av" mitt arbete som verksamhetsutvecklare på Sollentuna kommun, driver företaget Thunblad & Son som bisyssla. 

Konsultbyrå
Jag har gjort ett antal skilda uppdrag inom konsultbyråverksamheten. Det är variationen som jag älskar med mitt jobb!

Jag har erfarenhet av eventplanering, kundbokningar, kundundersökningar, kommunikation som redaktionell text och pressmeddelanden. Jag tar även på mig säljuppdrag på t ex mässor. 

Jag har en journalistutbildning och en magister examen i ekonomi med inriktning marknadsföring från Mittuniversitetet i Sundsvall och Östersund. Dessutom har jag en exportsäljarutbildning genom Exportrådet. Jag har arbetslivserfarenhet från stora internationella företag samt små lokala företag. Jag har varit anställd informatör och PR-ansvarig, sälj- och marknadsassistent, exportsäljare och löneadministration.

Hör av dig, jag fixar det mesta!

 

Friskvård i regi av #starksmidigstolt
Förutom att jag jobbar som yinyogainstruktör för Yoginis & friends i Täby, driver jag, vid förfrågan, även utomhusträning för mammor, eller pappor, som under sin föräldraledighet vill träffa andra "mammor" med barn. Träningen håller till på Kullön i Vaxholm!

Jag är utbildad pilatesinstruktör av Ann Arnesson, ashtangayogabunkeflostrand.se. Dessutom har Ann lärt mig grunderna i yinyogan. Fortsättningsutbildning i yinyoga, steg 2 med fokus på skelett, chakran och meridianer, gjorde jag på OmYoga i Stockholm, omyoga.se, med Ulrica Norberg som lärare.

Olga Rönnberg, numera känd från "Biggest Loser Sverige", har utbildat mig till Mamma Boot Camp-instruktör. 

Jag hoppas jag får se dig på något av mina pass!