Stark Smidig Stolt - träning för kropp och sinne

#StarkSmidigStolt håller kurser i:

  • Yinyoga
  • Onlineträning och kostråd på Facebook #starksmidigstolt
  • PT för World of Shapes olika program
  • Pilates
  • Mammaträning

samt ger Energibehandlingar och erbjuder Massage

Yinyoga 
Ge kroppen en mjukstart! Vi sitter still i meditativa positioner (asanas). Fokus ligger på andning, avslappnade muskler och mindfulness. Du blir smidig och mentalt stark samt får ett bättre energiflöde. 

World of shape (Hälsoutmaningen, Crosshape 28, Kickstart med flera)
Sedan april 2015 är jag även coach för World of Shape (WoS) olika tränings- och kostprogram. Det är en effektiv träning som tillsammans med bra mat ger fantastiska resultat på bara 30 dagar. Du får mer energi, bättre hållning och blir starkare! Är du intresserad av mer gå till World of Shapes hemsida. Anmäl dig till ett program och välj mig som coach så når vi resultat ihop.

 

Pilates (STARTAS VID GRUPP OM 6 PERSONER)
Lär dig de klassiska grunderna i Pilates. Vi fokuserar på andning och koncentration. Du blir stark och smidig, i synnerhet i rygg, mage och bäcken. Ring för intresseanmälan! 

Utomhusträning för mammor - Kullön/Vaxholm
Träningen är anpassad för nyblivna mammor, men kan även utövas av "alla" som är mammor. Det är en säker och resultatinriktad träning som sker i alla väder. Vi använder oss av naturen, barnvagnen och vår egen kroppsvikt som redskap. Gilla mig på facebook Mammaträning Vaxholm. För aktuellt schema och mer information klicka här. Hösten 2019 ingen träning.

Jag är auktoriserad instruktör, utbildad av Mamma Boot Camps grundare Olga Rönnberg. För mer information ring 073-80 44 219 eller mejla på [javascript protected email address].

Energibehandling
Du får hjälp att varva ned och slappna av, samtidigt som du får ny energi och blir piggare.

Pris för en timme: 450 kr*
Prova-på-behandling 30 min: 200 kr*
 
Massage
Thunblad & Son Friskvård erbjuder massage. Massör: Mathias Thunblad. Utbildad av Friskvårdsgruppen.
Pris helkropp 45 min: 350 kr
För bokning, ring Mathias Thunblad 070-729 01 58.
 
Övriga friskvårdsengagemang
Strömmingsloppet i Vaxholm
Thunblad & Son är en av grundarna till Strömmingsloppet som gick för första gången den 14 maj 2011. Det är ett löparlopp med distanserna 5 och 10 km. Fokus ligger på glädje, miljö och hälsa. 
 
*Priser inkl moms 

Anmäld dig här och få mitt nyhetsbrev som handlar om träning och friskvård!